Aanbod Landstede Raalte

Aanbod van Landstede Salland Raalte

Hoe brengen we het werkveld en de student bij elkaar? Daar wil Landstede Raalte graag Raalter Uitdaging bij gebruiken!

De school wil de kloof tussen opleiding en praktijk verkleinen. Jij als werkgever wordt in contact gebracht met onze studenten, zodat de theorie op school gecombineerd kan worden met de dagelijkse praktijk bij bedrijven.

De student gaat bijvoorbeeld een logo of flyer voor jou ontwerpen of ze maken een bedrijfsplan.

Dit geeft jou als werkgever weer de kans om op een kostenbesparende manier opdrachten uit te zetten, waarbij onze studenten begeleid worden door de docenten. Een mooie bijkomstigheid is ook dat je zo studenten kan ontmoeten met potentie en misschien ook als toekomstige werknemer voor jouw bedrijf. 

Op deze manier komen twee werelden bij elkaar, waarbij de student jou werk uit handen neemt.

Het is dus een uitdaging die de studenten aangaan, maar die je ook als ondernemer aangaat. En wat is er nu leuker dan kritische vragen over je product of dienst te krijgen van jouw klant van de toekomst.

Nadien is het mogelijk om door middel van een presentatie of workshop de bevindingen terug te koppelen aan de studenten. Uiteraard altijd in overleg met elkaar.

Wil je meewerken om onze studenten klaar te stomen voor de toekomst? Neem dan contact op met Henny Zomer, Raalter Uitdaging (06-23 44 71 10).

Scroll naar top