Onze activiteiten en evenementen

Vind je ook op social media

Aankomende activiteiten

en een terugblik op evenementen die al plaats vonden

Hieronder vind je alle activiteiten die we gepland hebben om Maatschappelijke Organisatie en Maatschappelijk Verbonden Ondernemers bij elkaar te brengen. Vragen over of ideeën voor evenementen? Neem dan contact met ons op.

Evenementen voor de boeg

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Terugblik op wat we eerder al deden

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
GEANNULEERD: 1e Bedrijven Kenniskaravaan Raalter Uitdaging

GEANNULEERD: 1e Bedrijven Kenniskaravaan Raalter Uitdaging

30 nov 2021, 19:30

Boerhof ProjectinrichtersDorpsstraat 41-43Heeten,8111 AC Route

We komen met een nieuwe datum. De bijeenkomst van 30 november a.s. gaat niet door!

De Raalter Uitdaging lanceert Bedrijven Kenniskaravaan

Nadat in maart 2020 de Bedrijven Kenniskaravaan geannuleerd werd, is er nu een nieuwe datum voor de 1e Bedrijven Kenniskaravaan van de Raalter Uitdaging. En hier wil je als ondernemer bij zijn!

De Raalter Uitdaging organiseert op dinsdag 30 november de eerste editie van de Bedrijven Kenniskaravaan.

Maurice Beijk wordt speciaal voor de eerste editie ingevlogen. Hij is een echte verbinder op het gebied van duurzaamheid, mens, innovatie, beleving en natuur. Hij neemt de aanwezige ondernemers mee in de wereld rondom Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. De Bedrijven Kenniskaravaan wordt gehouden bij Boerhof Projectinrichters in Heeten. De avond start om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.
Deze Bedrijven Kenniskaravaan is nieuw en borduurt verder op de bestaande kenniskaravanen; bijeenkomsten voor leden van verenigingen en stichtingen. De nieuwe avonden zijn specifiek bedoeld voor ondernemers en andere belangstellenden. Tijdens deze eerste bijeenkomst worden er ook praktische voorbeelden gedeeld, zodat alle aanwezigen inzichten en ideeën krijgen, waarmee ze ook zelf aan de slag kunnen gaan.

Wil je aanwezig zijn op de eerste editie van de Bedrijven Kenniskaravaan, dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar info@raalteruitdaging.nl.


Programma:
19.15 uur inloop
19.30 uur opening
19.45 uur MVO en Raalter Uitdaging hoe combineer je dat?
20.00 uur Gastspreker: Maurice Beijk, Rentmeester 2050
21.00 uur Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje
... Meer bekijkenMinder bekijken

Kenniskaravaan

Kenniskaravaan

22 nov 2021, 19:00 - 22 nov 2021, 21:00

Volgt nog

Het thema is: De toegevoegde waarde van samenwerken met bedrijven.
Deze avond wordt georganiseerd voor maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties. In de kenniskaravaan gaan we dieper in op waarom samenwerken met het bedrijfsleven van toegevoegde waarde kan zijn. Het bedrijfsleven heeft veel te bieden, zowel op financieel en materieel vlak als in kennis, kunde en ervaring.

Wij vragen jou alvast na te denken over hoe voor jouw organisatie een samenwerking met het bedrijfsleven er uit kan zien. Wie weet kunnen er tijdens de kenniskaravaan al samenwerkingen ontstaan.

De kenniskaravaan wordt georganiseerd op 22 november van 19.00 tot 21.00 uur. Locatie wordt nader bekend gemaakt. Wil je deelnemen aan de kenniskaravaan, geef je dan voor 16 november op via vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu of info@raalteruitdaging.nl.
... Meer bekijkenMinder bekijken

2 geïnteresseerd
Meet & More

Meet & More

26 apr 2021, 19:00 - 26 apr 2021, 21:00

digitaal, meld je aan via info@raalteruitdaging.nl

Op 1 juli a.s. treedt de WBTR in. Deze wet heeft impact op verenigingen en stichtingen. Tijdens deze digitale Meet & more zullen we door JPR Advocaten geïnformeerd worden over de impact en waar je rekening mee moet houden.

Een onderwerp waar elke vereniging/stichting mee te doen heeft.
... Meer bekijkenMinder bekijken

8 geïnteresseerd
Meer berichten laden...
Scroll naar top